Minigolf: 10€
Terassimme on nyt avoinna!

Minigolf, baari ja yökerho Helsingin keskustassa - tervetuloa pelaamaan, et tarvitse varausta!

Astu sisään Campingin ihmeelliseen maailmaan! 13 reiän sisäminigolfrata, baari ja karaoke odottavat jo sinua osoitteessa Iso Roobertinkatu 4.

Voit aina saapua Campingiin ilman varausta, sillä meillä on aina tilaa sinulle, halusitpa pelata minigolfia tai nauttia baarimme tarjonnasta. Jos kuitenkin olette ryhmä ja haluatte varmistaa aloitusaikanne tai pöydän, käytä alla olevaa Varaa-painiketta.

MA: SULJETTU
TI-TO: 17:00-23:00 – K18 KLO 21 →

PE: 15:00-02:00 – K20 KLO 21 →
LA: 12:00-02:00 - K20 KLO 21 →
SU: SULJETTU

Minigolf
10€
Aikuiset
Minigolf
7€
Lapset 5-12 v.
Minigolf
8€
Opiskelijat

Pikkunälkään

Campingin baarista löydät kaiken, mitä baarissa tulee olla: olutta, viiniä, cocktaileja sekä muita juomia jokaiseen makuun. Nälän yllättäessä, löydät valikoimastamme myös pientä purtavaa!

Klubi

Joka viikonloppu avaamme klubin klo 22 alkaen ja suuntaamme tanssilattialle! Varaa pöytä klubille alla olevasta Varaa-painikkeesta!

Varaa pöytä

Karaoke

Haluatko laulaa sydämesi kyllyydestä ja pitää hauskaa kaveriporukan kanssa? Campingin karaokehuone on täydellinen paikka loistaa lavalla, nauttia musiikista ja luoda unohtumattomia muistoja. Vuokraa karaokehuoneemme vain 40€/tunti ja päästä sisäinen superstara valloilleen!

Huoneeseen mahtuu jopa 10 henkeä, joten voit kutsua kaikki parhaat ystäväsi mukaan. Olipa kyseessä synttärit, työporukan virkistyspäivä tai vain spontaani illanvietto, meillä on tilaa hauskanpidolle – varaa oma karaokehuoneesi nyt ja tee illastasi ikimuistoinen!

Varaa

Paketit

Miltä kuulostaisi kokouksen päättäminen minigolfradalle? Etsitkö täydellistä paikkaa synttäreille tai yrityksen virkistyspäivälle? Tarjoamme kaiken tarvittavan tilaisuutesi järjestämiseen ja teemme jokaisesta tapahtumasta unohtumattoman. Ota yhteyttä myynti@noho.fi tai +358 9 6128 6000, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva tilaisuus! Paketit tulossa pian!